Spjelkavik VGS > Informasjon > Informasjon > Bilingualt tilbud

Bilingualt tilbud

Bilingualt Vg1-tilbud er for deg som ønsker en smakebit på hvordan det er å ha undervisning på engelsk. Tilbudet gis innenfor rammen av vanlig studiespesialiserende program på Vg1 og følger norske læreplaner.

For skoleåret 2018-2019 tilbyr vi deg å ha deler av samfunnsfaget undervist på engelsk. Det vil være en grei erfaring å ha, fordi dette er noe de fleste møter når de studerer på høyskole eller universitet. Der er bruken av engelsk fagstoff, forelesninger og oppgaveskriving det vanlige.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan det er å lære fag ved å bruke engelsk som læringsspråk kan dette være noe for deg. Det passer også for elever som har spesiell interesse for det engelske språket, og det er nyttig for elever som vurderer IB, International Baccalaureate, på Vg2. I tillegg til å få erfaring i hvordan det er å lære på engelsk, vil du gjennom dette tilbudet også få lærere som er godt kjent med IB. Du vil få innblikk i IB gjennom læringsmetoder, undervisningsopplegg og informasjon.

Tidligere elever i bilingualt tilbud på Spjelkavik vgs har uttalt:

«Samfunnsfagstimer på engelsk er med på å skape et større ordforråd som man kan ha bruk for i forskjellige sammenhenger som f.eks. reiser, videreutdanning og i engelsk sakprosa tekster.»

«Å ha undervisning på engelsk i et fag som samfunnsfag gjør det lettere for en å forstå og få med seg hva som skjer i verden enn om man bare har undervisning på norsk.»

«Jeg synes at bilingual undervisning er veldig bra, og jeg har utvidet det engelske ordforrådet mitt!»

«Jeg synes at dette var et veldig bra tilbud også for de som vurderer IB på andre året. Lærere tok av og til med oppgaver beregnet for IB-elever, så vi kunne få et innblikk i hvordan det er.»

For mer informasjon, se spjelkavik.vgs.no eller ta kontakt med skolen på 71282000.
Epostadresse til skolen er spjelkavik.vgs@mrfylke.no. Merk eposten med Bilingualt tilbud.