Spjelkavik VGS > Informasjon > Informasjon > Innskolingsdager Vg1

Innskolingsdager Vg1

Skolen har et ønske om at elevene skal føle trygghet og trivsel. Vi ønsker å skape grunnlag for et godt læringsmiljø og gruppetilhørighet.

Vg1 starter med to innskolingsdager. Innholdet blir informasjon, sosialisering, utdeling av bøker, kartlegging mm. Plan for disse dagene får elevene utlevert første skoledag.  Elevene reiser i august og september på ekskursjon til Lepsøya. Innholdet på denne turen vil være sosialisering og feltarbeid i naturfag.

I løpet av de første ukene planlegger vi gjennomføring av Bli-kjent-dagen. Dette er en aktivitetsdag der elever kan delta i ulike kultur- og idrettsaktiviteter. Et av siktemålene med denne dagen er å integrere nye elever i skolemiljøet på en måte som oppleves positivt særlig for de nye skuddene på skolens stamme.