PreIB

Høsten 2019 starter vi opp et nytt utdanningstilbud på Studiespesialiserende Vg1som heter PreIB og forbereder deg godt til IB i Vg2.

Deler av undervisningen vil foregå på engelsk, men klassen følger norske læreplaner og har norsk karakterskala. PreIB erstatter dermed vårt tidligere bilinguale tilbud.

Lærere som underviser på IB vil også undervise i denne klassen, dermed vil elevene som velger PreIB få et godt innblikk i IB når det gjelder læringsmetoder og undervisningsopplegg. I tillegg vil elevene får erfaring med å ha undervisning på engelsk.

Tilbudet passer for elever som er nysgjerrig på å bruke engelsk som læringsspråk, har et ønske om å lære mer om IB eller som skal velge IB, International Baccalaureate, på Vg2. Det er verdt å merke seg at du ikke må gå IB selv om du går PreIB. Du står fritt til å enten søke ST eller IB i Vg2.

PreIB1
PreIB2