Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Spjelkavik VGS > Nyheter

Malaika-prosjektet

I dag har vi hatt besøk av daglig leder i NSP-Aid Gunnar Hamnøy. Han takket elevrådet og elevene for et stort engasjement og bidraget fra innsamlingen i høst.

Les meir

Velkommen tilbake til skolen!

Den 7. mai informerte regjeringen om at alle elever skal tilbake til skolen i løpet av uke 20. Vi ser veldig fram til å endelig få alle elever på skolen igjen. Her kommer informasjon om hvordan dette blir organisert på Spjelkavik vgs.

Veileder om smittevern for ungdomsskole og videregående skole under covid-19 utbruddet 2020

Det er laget en egen Veileder om smittevern for ungdomsskole og videregående skole under covid-19 utbruddet 2020. Skolen har også fått retningslinjer fra skoleeier. For å oppfylle alle krav vil det framover bli en kombinasjon av hjemmeundervisning og undervisning på skolen.

Les meir

En meters-regelen fører til redusert kapasitet på skolebuss og hurtigbåt

Når skolene starter denne uken, vil det tidvis kunne bli problem med å få plass til alle på skolebussen og hurtigbåtene, både til og fra skolen.

Les meir

Informasjon fra Lånekassen

Mange studenter og elever har mistet inntekt fra deltidsjobber som følge av koronasituasjonen. Lånekassen jobber med tiltak for å hjelpe elever og studenter som er i en vanskelig økonomisk situasjon. I den sammenheng ber Lånekassen om at lærestedene veileder elever og studenter som har spørsmål om tiltakene, og de som trenger hjelp i søknadsprosessene. 

Les meir

Elevtjenesten er tilgjengelig!

Selv om skolen er stengt er vi i elevtjenesten tilgjengelige for dere, og det er bare å ta kontakt med oss for å ta en prat enten på telefon, gjøre en avtale om å snakkes på Teams eller It’s Learning.

Les meir

Digital fylkesmesse for ungdomsbedrifter

Når årets Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter ble avlyst i fysisk form på grunn av Koronasituasjonen, fikk våre dyktige elever virkelig vist sine entreprenørskapskompetanser gjennom blant annet sin kreativitet, stå på vilje og gode samarbeidsevner.

Les meir

INFORMASJON - KORONAVIRUS

Vi legger fortløpende ut oppdateringer i denne nyhetssaken. 

Les meir

Fylkestinget vedtok å legge ned IB-tilbudet ved Spjelkavik vgs

Fylkestinget vedtok 10.12.2019 å legge ned IB-tilbudet ved Spjelkavik videregående skole fra høsten 2020.Som konsekvens av dette vedtaket blir det ikke mulig å søke IB hos oss til neste skoleår. PreIB-tilbudet faller også bort. Elevene som nå går IB i vg2 og vg3 får fullføre sine eksamener som planlagt. 

Les meir

Feiring av periodesystemet

Mandag feiret kjemilærerne ved skolen periodesystemets 150 årsdag med en smellforelesning for elever og lærere. 

Les meir

IB Trial Day

I går fikk en flott gjeng vg1 elever et innblikk i hvordan det er å være IB elev her på Vika ved å delta på IB Trial Day. 

Les meir