Spjelkavik VGS > Nyheter

Hospitering uke 46

Denne uken har vi hatt besøk av forventningsfulle og flotte 10. klassinger.

Undervisningsevalueringa 2019-2020

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket.

Kritisk tenking i fokus for Pre-IB-klassen

De siste par ukene har Pre-IB-klassen jobbet med kritisk tenking i forbindelse med sin introduksjon til Theory of Knowledge i IB-programmet. Klassen har blant annet lært om hva falske nyheter er og som et ledd i å forstå dette fenomenet har de laget sine egne falske nyhetssaker.

Åpen skole og Hospitering

Vi ønsker velkommen til hospitering i uke 46 og Åpen skole torsdag 14. november kl 1700-1900.

BliKjentDag 2019

Endelig kunne vi arrangere BliKjentDag på skolens område igjen!

Skolevalget 2019

Stort engasjement under valgdebatten og valgtorget ved skolen. Høyre ble det klart største partiet i Skolevalget på VIKA.

VIFF 2019

Den andre årlege Vika Internasjonale Filmfestival (VIFF) gjekk av stabelen 14. juni, og vi er skikkeleg fornøgde med resultatet!

Avgangskullet 2019!

Takk for tre flotte år sammen med dere alle! Vi er stolte av dere! I dag har vi feiret sammen med fest i kantina vår. Lykke til videre!

IB-klassen i Oslo

2IB elevene våre har vært på klassetur til Oslo!

Hivju på Vika

I går hadde vi storfint besøk på Vika! I anledning årets Vika Internasjonale Filmfestival kom Kristofer Hivju og snakka med framandspråkselevane om korleis ein kan lage ein best mogeleg kortfilm med enkle midlar.