Spjelkavik VGS > Nyheter

Fylkestinget vedtok å legge ned IB-tilbudet ved Spjelkavik vgs

Fylkestinget vedtok 10.12.2019 å legge ned IB-tilbudet ved Spjelkavik videregående skole fra høsten 2020.Som konsekvens av dette vedtaket blir det ikke mulig å søke IB hos oss til neste skoleår. PreIB-tilbudet faller også bort. Elevene som nå går IB i vg2 og vg3 får fullføre sine eksamener som planlagt.

Feiring av periodesystemet

Mandag feiret kjemilærerne ved skolen periodesystemets 150 årsdag med en smellforelesning for elever og lærere.

Ledig vikariat i kantina

Vi søker etter vikar i 50% stilling i kantina.

Ledig stilling i Sosiologi

Vi har ledig stilling som vikarlærer i 30% stilling for faget sosiologi og sosialantropologi!
Mer informasjon kan du finne på: https://rekruttering.mrfylke.no/recruitment/opening?1

IB Trial Day

I går fikk en flott gjeng vg1 elever et innblikk i hvordan det er å være IB elev her på Vika ved å delta på IB Trial Day.

Hospitering uke 46

Denne uken har vi hatt besøk av forventningsfulle og flotte 10. klassinger.

Undervisningsevalueringa 2019-2020

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket.

Kritisk tenking i fokus for Pre-IB-klassen

De siste par ukene har Pre-IB-klassen jobbet med kritisk tenking i forbindelse med sin introduksjon til Theory of Knowledge i IB-programmet. Klassen har blant annet lært om hva falske nyheter er og som et ledd i å forstå dette fenomenet har de laget sine egne falske nyhetssaker.

Åpen skole og Hospitering

Vi ønsker velkommen til hospitering i uke 46 og Åpen skole torsdag 14. november kl 1700-1900.

BliKjentDag 2019

Endelig kunne vi arrangere BliKjentDag på skolens område igjen!