Spjelkavik VGS > Nyheter

Hospitering i uke 46

PROGRAM FOR HOSPITERING VED SPJELKAVIK VIDEREGÅENDE SKOLE UKE 46

BliKjentDag 2019

Endelig kunne vi arrangere BliKjentDag på skolens område igjen!

Skolevalget 2019

Stort engasjement under valgdebatten og valgtorget ved skolen. Høyre ble det klart største partiet i Skolevalget på VIKA.

VIFF 2019

Den andre årlege Vika Internasjonale Filmfestival (VIFF) gjekk av stabelen 14. juni, og vi er skikkeleg fornøgde med resultatet!

Avgangskullet 2019!

Takk for tre flotte år sammen med dere alle! Vi er stolte av dere! I dag har vi feiret sammen med fest i kantina vår. Lykke til videre!

IB-klassen i Oslo

2IB elevene våre har vært på klassetur til Oslo!

Hivju på Vika

I går hadde vi storfint besøk på Vika! I anledning årets Vika Internasjonale Filmfestival kom Kristofer Hivju og snakka med framandspråkselevane om korleis ein kan lage ein best mogeleg kortfilm med enkle midlar.

IB graduates 2019

Congratulations to our IB graduates of 2019!

Det blir ikkje lærarstreik på skolane i Ålesund

Det blir likevel ikkje streik. Fagorganisasjonane Unio og Akademikarane vart einige med KS i går kveld.

Mogleg streik på fem vidaregåande skolar frå fredag 24. mai

Over 200 lærarar ved fem vidaregåande skolar i Ålesundsregionen, står i fare for å bli tatt ut i streik komande fredag.