Spjelkavik VGS > Nyheter

Elevtinget 2019

Celina Kee og Benedikte representerte skolen på Elevtinget 2019.

Seier i Ocean Space Race

M/F Charlie er årets vinnere i Ocean Space Race!!
Laget fra Spjelkavik vgs vant fartsfinalen og dermed også «Den unge Skipsdesigneren 2019». Elevene i Teknologi og forskningslære stilte med to båter i farts-, manøvrering- og stabilitetsprøver.

Fylkesmesse for ungdomsbedrifter 2019

Klart for fylkesmesse for ungdomsbedrifter 2019

Devold

Den 22. februar var ML1 klassen på en tur til Devold fabrikken og fikk en flott omvisning på museet.

Internasjonal uke

Uke 7 er den første av de to internasjonale ukene her på Spjelkavik videregående skole dette skoleåret. Denne uka dro 1STI til Firenze i Italia, og 2STI fikk besøk fra Ieper i Belgia.

Skolen har fått ny adresse

Spjelkavik videregående skole
Nedre Langhaugen 32
6011 Ålesund

Operasjon Etiopia

Future Hope Mekane Yesus Academy i Arba Minch, Etiopia er virkelig blitt en skole som Spjelkavik, Sykkylven og Ulstein vgs kan være stolte av å ha bygd!

Informasjonsmøte PreIB

Vi inviterer til informasjonsmøte om vårt nye tilbud PreIB, kl 19.00 tirsdag 5. februar

Åpen skole

Åpen skole ved Spjelkavik videregående skole
Studiespesialisering, International Baccalaureate (IB) og PreIB

Malaika-prosjektet innsamling høsten 2018

NSP Aid har hatt gleden av å samarbeide med fire videregående skoler fra Sunnmøre i 2018. I høst samlet Borgund vgs, Ulstein vgs, Spjelkavik vgs og Haram vgs inn hele 551 740 kroner totalt. Over 2200 elever stod bak prosjektet for å bygge barnelandsby til foreldreløse barn i Kenya.