Spjelkavik VGS > Nyheter

Mogleg streik på fem vidaregåande skolar frå fredag 24. mai

Over 200 lærarar ved fem vidaregåande skolar i Ålesundsregionen, står i fare for å bli tatt ut i streik komande fredag.

Internasjonal uke

Internasjonal uke står for døren igjen, og i den forbindelse er det fint å dele med de som er interesserte noe av det de internasjonale klassene skal være med på nå i uke 14.

Elevtinget 2019

Celina Kee og Benedikte representerte skolen på Elevtinget 2019.

Seier i Ocean Space Race

M/F Charlie er årets vinnere i Ocean Space Race!!
Laget fra Spjelkavik vgs vant fartsfinalen og dermed også «Den unge Skipsdesigneren 2019». Elevene i Teknologi og forskningslære stilte med to båter i farts-, manøvrering- og stabilitetsprøver.

Fylkesmesse for ungdomsbedrifter 2019

Klart for fylkesmesse for ungdomsbedrifter 2019

Devold

Den 22. februar var ML1 klassen på en tur til Devold fabrikken og fikk en flott omvisning på museet.

Internasjonal uke

Uke 7 er den første av de to internasjonale ukene her på Spjelkavik videregående skole dette skoleåret. Denne uka dro 1STI til Firenze i Italia, og 2STI fikk besøk fra Ieper i Belgia.

Skolen har fått ny adresse

Spjelkavik videregående skole
Nedre Langhaugen 32
6011 Ålesund

Operasjon Etiopia

Future Hope Mekane Yesus Academy i Arba Minch, Etiopia er virkelig blitt en skole som Spjelkavik, Sykkylven og Ulstein vgs kan være stolte av å ha bygd!

Informasjonsmøte PreIB

Vi inviterer til informasjonsmøte om vårt nye tilbud PreIB, kl 19.00 tirsdag 5. februar