Spjelkavik VGS > Nyheter

Ocean Space Race 2013

Elevene i Teknologi og forskningslære deltok  i Ocean Space Race ved NTNU 13. mars.

NM VGS 2013

Helgen 25-27. januar reiste en stor tropp bestående av et jentelag og et guttelag til Tønsberg.

Les meir

Ungdom i alderen 17-19 år bør vurdere vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Smittevernoverlegen i Ålesund ønsker at vi informerer om at Folkehelseinstituttet anbefaler ungdom mellom 17 og 19 år å vurdere vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse.

1STI i Amersfoort

Vi har mottatt en liten stemningsrapport fra klasse 1STI som er i Amersfoort.

Fransk III på studietur til Paris

Fransk III elever fra totalt fire skoler dro på studietur til Paris 14. - 21. Januar 2013

NM i volleyball

Jente- og guttelaget i volleyball skal delta i NM. Elevene reiser til Tønsberg torsdag 24. januar. Reiseleder blir Jurjen van Weert og Åge Remvik.

Ekskursjon til Stokke A/S

Torsdag 17. Januar reiste entreprenørskapklassen (Vg3) på ekskursjon til Stokke A/S. Stokke holder til i lyse og nyoppussede lokaler  i Møller City bygget i Ålesund sentrum.

Ny rektor på plass

Rune Heggdal (46) har startet i stillingen som rektor ved Spjelkavik videregående skole.

Julegrøt

Torsdag ble alle elevene i 3. klasse invitert til den tradisjonelle julegrøten av rektor.

2 STD på glattisen

Full action da klasse 2 STD spilte ishockey i kroppsøvingstimen.