Spjelkavik VGS > Nyheter

Kreative dingser

TOF lager maskiner som gjør fullstendig unyttige oppgaver.

The Smøla Wind Farm

Our 2IB students went on a two-day trip this week to visit the Smøla Wind Farm as a part of their Natural Sciences project.

Med spill og is til barneavdelingen

I slutten av april var ungdomsbedriften Wissen på besøk hos barneavdelingen på Ålesund sjukehus! Elevene har utviklet et kunnskapsspill for barn i barneskolealder. Elevene gav bort spill til barneavdelingen og hadde med is til barna!

Draumeskulen

I samband med fagfornyinga har den nynorske nettavisa Framtida.no hatt ein konkurranse hjå elevar i ungdomsskulen og vidaregåande om kva som er "Draumeskulen".

2 STI i Ieper

Klassen ankom Ieper ca kl 1.30 lørdag, alle var trøtte etter å ha vært oppe siden kl 0300. Helgen tilbrakte elevene sammen med vertsfamiliene.

Konsert: Remember me - ein sopran og ti strengar

Mandag ble konserten "Remember me - ein sopran og ti strengar" avholdt i kantineområdet ved skolen.

Fem priser til Spjelkavik vgs

Årets Fylkesmesse for ungdomsbedrifter gikk av stabelen i Træffhallen i Molde, 6. mars, med 53 deltakende bedrifter. Entreprenørskap og bedriftsutvikling (VG2) fra Spjelkavik vgs deltok med fem bedrifter. I tillegg til mye heder og ære til alle de fem ungdomsbedriftene, ble det til sammen fem priser på dem også.

Vant Ocean Space Race 2018

Etter å ha designet og bygd båter i hele vinter, deltok elevene i teknologi- og forskningslære på Ocean Space Race ved NTNU i Trondheim.

Den store flyttedagen

På slutten av fagdagen fredag, gjorde elever og lærere en kjempeinnsats for å flytte møbler og utstyr over til den nye delen av skolen, som vi nå får ta ibruk.

1STI i Firenze

Denne uken er klasse 1STI i Firenze i Italia. De er med på Erasmus+prosjektet «Social Activities for Inclusion and Learning» (SAIL).