Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Spjelkavik VGS > Nyheter

Åpen Skole

Spjelkavik vgs fremstår helt ny i desember 2018. Skolen bygges transparent med mye glass og åpenhet. Det er et fantastisk moderne bygg med gode nye klasserom og sju velutstyrte nye realfagslaboratorier med plass til 30 elever i hvert. Vi har helt ny kantine og nytt kantineareal, amfi og fellesareal. Fylket har montert det mest moderne Audio Visuelle utstyret med prosjektorer, tavler og lyd til det beste for undervisning av elever.

Les meir

Aktivitetsdag

Også i år gjennomførte vi den tradisjonelle aktivitetsdagen før jul.

Les meir

Innovation Day

Mandag 18. desember arrangerte skolen Innovation Day for alle VG1 elevene.

Les meir

IB Trial Day

40 VG 1 pupils at Spjelkavik VGS participated at the IB Trial Day, offered by the school's departement of the International Baccalaureate.

Les meir

Felles fagdag med Latinskolen

Hva gjør vi når de ønskede foredragsholderne er opptatt? Vi slår oss bare sammen med en annen skole/klasse!

Les meir

Fagdag i Buldrehallen

Fredag 27. Oktober var Breddeidrettsklassen i Buldrehallen i Breivika, http://buldrehallen.no

Les meir

Språk 3 i Paris

En fin uke i Paris er snart omme for det fylkesorganiserte kurset fransk 3. På turen var det elever fra Sunndal vgs, Molde vgs, Spjelkavik vgs og Fagerlia vgs.

Les meir

Kurs i Inkluderende Arbeidsliv

Ungt Entreprenørskap og NAV Arbeidslivssenter Møre og Romsdal, i samarbeid med Arbeidstilsynet, holdt onsdag 8. november kurs i hvordan man skal ta vare på de ansatte i en bedrift.

Les meir

Besøk fra Jussbuss

Tirsdag hadde rettslæregruppene og en samfunnsfagsgruppe besøk fra Jussbuss. Jussbuss er et rettshjelpstiltak som drives av jusstudenter.

Les meir

2IB from Spjelkavik vgs sends greetings from London, UK .

2IB is up for an exciting week in the metropolis, starting off their School Trip with visits to Westminster and Greenwich. On the programme is anything from experiencing Shakespeare's "King Lear" at the Globe, to a visit to the prestigious London School of Economics. 

Les meir