Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Spjelkavik VGS > Nyheter

Graduation Party

Congratulations to our IB graduates of 2018! 

Les meir

Kreative dingser

TOF lager maskiner som gjør fullstendig unyttige oppgaver.

Les meir

The Smøla Wind Farm

Our 2IB students went on a two-day trip this week to visit the Smøla Wind Farm as a part of their Natural Sciences project.

Les meir

Med spill og is til barneavdelingen

I slutten av april var ungdomsbedriften Wissen på besøk hos barneavdelingen på Ålesund sjukehus! Elevene har utviklet et kunnskapsspill for barn i barneskolealder. Elevene gav bort spill til barneavdelingen og hadde med is til barna! 

Les meir

Draumeskulen

I samband med fagfornyinga har den nynorske nettavisa Framtida.no hatt ein konkurranse hjå elevar i ungdomsskulen og vidaregåande om kva som er "Draumeskulen".

Les meir

2 STI i Ieper

Klassen ankom Ieper ca kl 1.30 lørdag, alle var trøtte etter å ha vært oppe siden kl 0300. Helgen tilbrakte elevene sammen med vertsfamiliene.

Les meir

Konsert: Remember me - ein sopran og ti strengar

Mandag ble konserten "Remember me - ein sopran og ti strengar" avholdt i kantineområdet ved skolen.

Les meir

Fem priser til Spjelkavik vgs

Årets Fylkesmesse for ungdomsbedrifter gikk av stabelen i Træffhallen i Molde, 6. mars, med 53 deltakende bedrifter. Entreprenørskap og bedriftsutvikling (VG2) fra Spjelkavik vgs deltok med fem bedrifter. I tillegg til mye heder og ære til alle de fem ungdomsbedriftene, ble det til sammen fem priser på dem også.

Les meir

Vant Ocean Space Race 2018

Etter å ha designet og bygd båter i hele vinter, deltok elevene i teknologi- og forskningslære på Ocean Space Race ved NTNU i Trondheim.

Les meir

Den store flyttedagen

På slutten av fagdagen fredag, gjorde elever og lærere en kjempeinnsats for å flytte møbler og utstyr over til den nye delen av skolen, som vi nå får ta ibruk.  

Les meir