Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Spjelkavik VGS > Nyheter

Fagdag i Buldrehallen

Fredag 27. Oktober var Breddeidrettsklassen i Buldrehallen i Breivika, http://buldrehallen.no

Les meir

Språk 3 i Paris

En fin uke i Paris er snart omme for det fylkesorganiserte kurset fransk 3. På turen var det elever fra Sunndal vgs, Molde vgs, Spjelkavik vgs og Fagerlia vgs.

Les meir

Kurs i Inkluderende Arbeidsliv

Ungt Entreprenørskap og NAV Arbeidslivssenter Møre og Romsdal, i samarbeid med Arbeidstilsynet, holdt onsdag 8. november kurs i hvordan man skal ta vare på de ansatte i en bedrift.

Les meir

Besøk fra Jussbuss

Tirsdag hadde rettslæregruppene og en samfunnsfagsgruppe besøk fra Jussbuss. Jussbuss er et rettshjelpstiltak som drives av jusstudenter.

Les meir

2IB from Spjelkavik vgs sends greetings from London, UK .

2IB is up for an exciting week in the metropolis, starting off their School Trip with visits to Westminster and Greenwich. On the programme is anything from experiencing Shakespeare's "King Lear" at the Globe, to a visit to the prestigious London School of Economics. 

Les meir

Skolevalget – fortsatt blått på Vika

Fredag 1.september og mandag 4.september gjennomførte vi årets skolevalg.

Det var elevene i Politikk og menneskerettigheter som stod for den praktiske gjennomføringen og opptelling av stemmene.

Det største partiet ble Høyre som fikk 34,8% av stemmene. Den største overraskelsen stod nok Venstre for da de kapret hele 19,5% av stemmene.

Les meir

Valgdebatt og valgtorg

Mandag 28. august hadde vi valgdebatt i amfiet til Spjelkavik ungdomsskole, for vår skolen bygges om.

Les meir

BliKjentDag 2017

I år er det 28. gangen vi arrangerer «BliKjentDag» ved vår skole, men på en litt annen måte enn det vi har gjort før på grunn av byggeprosessen på skolen.

Les meir

IB Graduation Party 2017!

Congratulations to our IB Graduates of 2017! 3IB could celebrate that their final exams were over last Tuesday. Speeches, cake and great entertainment was part of the programme.

Les meir

NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm

   
   

Torsdag 04.05 og fredag 05.05 ble NM for UB arrangert for 20 gang på Lillestrøm. ReValue UB, med Håvard Moldskred, Elias Bondevik, Håvard Volden Christiane Rye og Madelene Rye reiste nedover med fly på onsdag for å være klare til konkurransen som startet tidlig neste dag. Frode Røyset tok den lange veien nedover med varebilen med alt utstyret som var nødvendig til Lillestrøm og Norges Varemesse.

Les meir