Spjelkavik VGS > Nyheter

NM-premier til Spjelkavik vgs

Under årets NM for ungdomsbedrifter ble hele fem ungdomsbedrifter fra Møre og Romsdal premiert. To av disse kom fra Spjelkavik vgs, Engage UB og FlexiBox UB.

Promac-prosjektet

Annelise Chapman, prosjektleiar for Promac-prosjektet ved Møreforsking, besøkte den 11. april Teknologi og forskingslære 2.

2STI i Ieper

Klasse 2STI er nå på plass i Ieper i Belgia.

Sondre er i finalen i biologi-OL

Denne uka er Sondre i Oslo. Han skal delta på forelesninger og labøvelser på universitetet.

Fylkesmessa 2016

Sju ungdomsbedrifter fra Spjelkavik videregående skole deltok onsdag 9. mars på fylkesmessa arrangert av Ungt Entreprenørskap i Træffhallen i Molde.

Fagdag på Slettvoll med EB 2

11. mars besøkte entreprenørskapsklassen på VG 3 konseptbutikken til Slettvoll i Ålesund.

OCEAN SPACE RACE ved NTNU Marin, 2- 4 mars 2016. NM i Den Unge Skipsdesigneren.

Elever i realfaget Teknologi og forskningslære deltok i den landsomfattende konkurransen ved NTNU Marin for åttende gang. Ca 600 elever fra hele Norge var samlet.

Flotte resultat på Fylkesmessa for ungdomsbedrifter

Flotte resultat for ungdomsbedriftene våre på Fylkesmessa for ungdomsbedrifter 2016.
Vi gratulerer!

Fagdag på Ekornesbua

Fredag 4. mars var Markedsføring og ledelse 1 klassen på fagdag på Ekornesbua på Aspøya i byen.

Flotte resultater i Olympiader

Høsten 2016 deltok flere elever i innledende runder i olympiader innenfor fagene matematikk (ABEL), informatikk, fysikk, kjemi og biologi, der mange også gikk videre til 2.runde. Nå er resultatene klare og vi er stolte av å sende Sondre Hagerup (3STI) videre til finaleuken i Biologi-OL og Ola I. Kylling videre til finaleuken i informatikkolympiaden.