Spjelkavik VGS > Nyheter > 1STI i Firenze

1STI i Firenze

Denne uken er klasse 1STI i Firenze i Italia. De er med på Erasmus+prosjektet «Social Activities for Inclusion and Learning» (SAIL).

Selv om mye av programmet består i å lære om integrering av nye medlemmer i det florentiske samfunnet, så har de også hatt tid til å se noe av den fantastiske kulturarven man finner i Firenze.

Besøk på Piazza Michelangelo for det obligatoriske fellesbildet var en av postene, og der fikk elevene se utsikten over renessansebyen. De har i tillegg besøkt Galleria dell’Accademia og Uffizi-galleriet, der de henholdsvis får oppleve Davidstatuen av Michelangelo, og Venus’ fødsel av Botticcelli, for å nevne noe. Ponte Vecchio, Santa Croce og Pitti-palasset er andre opplevelser de har hatt.