Spjelkavik VGS > Nyheter > 2 STI i Ieper

2 STI i Ieper

Klassen ankom Ieper ca kl 1.30 lørdag, alle var trøtte etter å ha vært oppe siden kl 0300. Helgen tilbrakte elevene sammen med vertsfamiliene.

Mandag morgen møtte alle elevene i auditoriet og fikk en gjennomgang av programmet for uka.
Så var det quiz og historietime med lærer Steijn om den første verdenskrigen. De belgiske elevene guidet våre elever rundt i Ieper før vi ansluttet dagen kl. 20 med minnemarkering ved Menin Gate.

Ieper 2018 9
Ieper 2018 8
Ieper 2018 1

Tirsdag jobber elevene med å samle inn data til prosjektet. Først var de på et senter for asylsøkere på et Røde Kors mottak - der fikk de en god innføring i systemet og hadde samtale med en asylsøker.
Etter lunsjen var de på Tyne Cot Langemark og Hill 60. Historielærerne hadde laget lydfiler med historien til hvert sted - meget bra!
Elevene våre oppførte seg eksemplarisk i varmen. Onsdag er det prosjektarbeid på skolen.

Ieper 2018 10
Ieper 2018 11