Spjelkavik VGS > Nyheter > Åpen Skole

Åpen Skole

Spjelkavik vgs fremstår helt ny i desember 2018. Skolen bygges transparent med mye glass og åpenhet. Det er et fantastisk moderne bygg med gode nye klasserom og sju velutstyrte nye realfagslaboratorier med plass til 30 elever i hvert. Vi har helt ny kantine og nytt kantineareal, amfi og fellesareal. Fylket har montert det mest moderne Audio Visuelle utstyret med prosjektorer, tavler og lyd til det beste for undervisning av elever.

Vi har en stab av dedikerte, engasjerte, høyt utdannede og dyktige faglærere som jobber hardt for at Spjelkavik vgs skal være et godt sted for læring for den enkelte elev.

Det spennende akkurat nå er at vi skal ta i bruk første av de totalrenoverte delene av skolen i midten av februar. Den 6. februar ønsker vi å vise frem skolen vår i «ny drakt». Dette er en kveld da alle skolens lærere og en rekke elever vil være tilstede på skolen og bidra til å gjøre skolen levende.

Vi tilbyr denne kvelden:

• Aktiviteter i alle klasserom med skolens elever og lærere fra kl 17-20.
  • Kulturinnslag og presentasjon av skolen kl 18.00.
  • Møte med internasjonal klasse og møte med en klasse elever med lærere fra Ieper i Belgia.
  • Møte med IB –koordinator og lærere og elever som kan bidra til informasjon om studiet.
  • Møte med realfagsaktiviteter, entreprenørskapsaktiviteter, språkaktiviteter og båtbygging.
  • Omvisning i nye delen av skolen som skal tas i bruk i midten av februar.

Velkommen!