Spjelkavik VGS > Nyheter > BliKjentDag 2017

BliKjentDag 2017

I år er det 28. gangen vi arrangerer «BliKjentDag» ved vår skole, men på en litt annen måte enn det vi har gjort før på grunn av byggeprosessen på skolen.

Et av siktemålene med ”BliKjentDagen” er å integrere nye elever i skolemiljøet på en måte som oppleves positivt. Denne dagen må derfor sees i sammenheng med Vg1 elevenes innskolingsdager.

Vi var på tur på Emblemsfjellet i år, og vi gjennomførte turen tirsdag 29. august. Klassetrinnene fulgte forskjellige rute, men i samme området.

Kort oppsummert gikk turen fra skolen – grusstien «damenes skrekk»  opp til skiheisa – Høgkubben – Bigtonhytta – Geitnausa – Stormyra – Myrdalen – grusstien «damenes skrekk» ned til skolen

Det ble tatt  klassebilder på følgende steder

Gapahuk 2 – Høgkubben – Bigtonhytta

Skolen – Geitnausa – Toppen av skiheisa

Geitnausa – Bigtonhytta – Høgkubben

Været var vekslende fra sol, vind og regn. Det så ut som alle koste seg på turen, og klassen og lærerne gjennomførte dagen på en perfekt måte. Kun store smil, med gode matpakker og godis. Det var vanskelig å finne noen som skilte seg ut, men noen elever i en vg2 klasse gikk feil og fulgte vg1 sin tur. Ikkje Brrra J. Det var en klasse som skilte seg ut, som greide å holde seg samlet hele turen, og det var 1STI. Her venter en premie når kantinen åpner.

Til alle : Vel gjennomført tur av elever og lærere.

Foto: Ola Roalkvam