Spjelkavik VGS > Nyheter > Fagdag i Buldrehallen

Fagdag i Buldrehallen

Fredag 27. Oktober var Breddeidrettsklassen i Buldrehallen i Breivika, http://buldrehallen.no

Vi startet dagen på skolen med teori, og så transporterte vi elevene ned til Buldrehallen.

Her var vi så heldige at vår nye kroppsøvingslærer Ola Roalkvam kunne stille opp på sin fridag, han er en ivrig og god klatrer. Det var bra han kunne stille, for faglærer hadde ikke klatret siden studieårene på NIH og det er over 25 år siden.

Vi startet ca kvart over 10, elevene var i fyr og flamme – omtrent som vårslipp. Intensitetsnivået var høyt, for at elevene ikke skulle gå på en Buldresmell la Ola inn informative pauser om Buldring, både om historie og teknikk.

Lunsjen var klar for mange – ”Pizzabakeren” er i underetasjen - de solgte nok noen ekstra pizzaer den dagen.

Vi holdet på til kl 1315, da fagdagen var over – elevene roet ned intensiteten utover dagen, så på hverandre, fant løsninger sammen på problemene i løypene og fikk til slutt et innblikk i hva buldring egentlig er; trening – se – analysere – prøve igjen – se på andre – finne løsning på løypeproblem – problem løst = mestring.

bredde 2 2017
bredde 7 2017