Spjelkavik VGS > Nyheter > Kakefest på skolen!

Kakefest på skolen!

Våre flotte elever fortjente virkelig en påskjønnelse nå!

Elevene i Teknologi- og forskningslære gjorde en fin innsats og fikk 3. plass i Ocean Space Race ved NTNU i Trondheim for et par uker siden. Elevene i Entreprenørskap og bedriftsutvikling fikk mange premier på fylkesmessa for ungdomsbedrifter Kristiansund i forrige uke.  ReValue UB ble kåret til beste elevbedrift i Møre og Romsdal og skal videre til NM. Russen fikk tidenes rekord i forbindelse med innsamlingsaksjonen «Krafttak mot kreft». Og best av alt, tilbakemeldinger fra utenforstående er udelt positive.  Elevene ved Spjelkavik vgs er virkelig gode ambassadører for skolen.

Vi midt i en byggeperiode på skolen, som fører til ulike utfordringer i skolehverdagen vår. Både elever og ansatte håndterer dette på en utmerket måte, og alle bidrar til at det skal fungere best mulig.

Så dermed tok mange av de ansatte, fra kantine, vaktmester, kontor, bibliotek og lærere en stor bakedag i heimene mandag kveld. Så i lunsjen i dag vanket det stort kakebord til oss alle sammen.

Rektor tok runden innom alle klassene og inviterte til fest.

Sånn kan det gjøres på en vanlig tirsdag i mars – fordi vi fortjener det!

kakefest 1 2017
kakefest 2 2017