Spjelkavik VGS > Nyheter > NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm

NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm

Torsdag 04.05 og fredag 05.05 ble NM for UB arrangert for 20 gang på Lillestrøm. ReValue UB, med Håvard Moldskred, Elias Bondevik, Håvard Volden Christiane Rye og Madelene Rye reiste nedover med fly på onsdag for å være klare til konkurransen som startet tidlig neste dag. Frode Røyset tok den lange veien nedover med varebilen med alt utstyret som var nødvendig til Lillestrøm og Norges Varemesse.

Torsdag 04.04.17

Dagen startet med rigging av stand med påfølgende lydprøver til presentasjon, presentasjon og panelintervju. Selve presentasjonen var svært vellykket, med 61 lysbilder på 3 minutter og 58 sekunder, noe som gav mange anerkjennende tilbakemeldinger.

Elevene fikk raskt rigget standen. Denne dagen var viet konkurransen beste UB. De startet først med lydprøver, så videre til selve presentasjonen og så til slutt et panelintervju.

På kvelden ble det åpningsseremoni med de første premieutdelingene og festmiddag. Her dro ReValue inn to priser:

• 2 plass for Beste markedsføring - prisutdeler: Haakon Dahl, Kitchen
  • 3 plass for Vismas pris for beste kundeopplevelse på nett - prisutdeler: Øystein Rannem Semmingsen, Visma
ReValueNM8

ReValueNM6

ReValueNM4
ReValueNM5

Fredag 05.05.17

Denne dagen besto i å bemanne standen fra 0830 til 1500. Her ble det mange intervjuer av forskjellige juryer som gikk rundt. I tillegg var det mange interesserte, deriblant mange skoleklasser fra området.

Det største denne dagen utenom konkurransene var Beste Ungdomsbedrift - prisutdeler: H.K.H. Kronprins Haakon. Han kom ca kl 1430, og snakket med noen UB'er for så å skulle dele ut den gjeveste prisen litt før kl 1600.

Elevene og faglærer ventet spent på resultatet.

Det ble Birdsavers UB fra Kristen vgs i Sør-Trøndelag fylke som stakk av med prisen som beste UB.

ReValue UB ble tildelt 2 priser, nominert til 7 priser, deriblant beste ungdomsbedrift i Norge. Men de fikk ikke bare med seg det; de fikk en opplevelse for livet som de kan ta med seg videre inn i muntlig eksamen, jobbintervju og videre som en stor livserfaring.

Lykke til videre, entreprenørelever og –lærer!

ReValueNM2

ReValueNM3