Spjelkavik VGS > Nyheter > ReValue UB - beste ungdomsbedrift i Møre og Romsdal

ReValue UB - beste ungdomsbedrift i Møre og Romsdal

ReValue UB har gjort en svært solid innsats, både før og under Fylkesmessen for ungdomsbedrifter som ble arrangert i Kristiansund. Elevene fra Spjelkavik vgs vant en overlegen seier, noe som gav dem begge gullbillettene til NM som deles ut pga forhåndsbestemte kriterier og som ikke deles ut som Wildcard.

ReValue UB har utviklet en avfallsbeholder for flasker, designet som en stor brusboks. Hensikten er å gjøre det lettere for de som har en flaske for hånden å resirkulere denne, og ikke havne i restavfall eller direkte i naturen.

Dette er derfor en ideell beholder som kan utplasseres på skoler, busstasjoner, kjøpesentre eller på idrettsarenaer, noe som vil ha en stor miljøgevinst. ReValue UB har bestemt at hele overskuddet skal gå til Røde Kors sitt prosjekt; «Rent vann til Afrika».

Bedriften, som består av Madeleine Rye, Christiane Rye, Elias Bondevik, Håvard Moldskred og Håvard Volden vant under Fylkesmessen, 15. mars, følgende priser:

·         1. plass Beste kundeopplevelse på nett (nettside)

·         1. plass Beste samarbeid med næringslivet

·         1. plass Beste sosiale entreprenør

·         1. plass Størst verdiskapingspotensiale

·         1. plass Beste innovative produkt (gullbillett til NM)

·         1. plass Beste ungdomsbedrift (gullbillett til NM)

·         2. plass Beste markedsføring

·         3. plass Beste HR-bedrift

I tillegg til ReValues omfattende premiering fikk også Isocéle UB en tredjepris for beste innovative produkt. Med en 1. og 3. pris til Spjelkavik vgs i konkurransen om det beste innovative produktet viser vi at det er kreative elever vi har ved skolen.

Selv om det ikke ble så mange priser på Isocéle UB og Student System UB som de hadde håpet på, er det ingenting å si på hverken innsatsen eller kvaliteten på arbeidet i disse to bedriftene heller. Problemet er at ReValue UB har blitt en vanskelig målestokk for alle de 62 andre ungdomsbedriftene som stilte på Fylkesmessen 2017.

Vi gratulerer og gleder oss til NM på Lillestrøm 4. – 5. mai 2017!