Spjelkavik VGS > Nyheter > Velkommen tilbake til skolen!

Velkommen tilbake til skolen!

Den 7. mai informerte regjeringen om at alle elever skal tilbake til skolen i løpet av uke 20. Vi ser veldig fram til å endelig få alle elever på skolen igjen. Her kommer informasjon om hvordan dette blir organisert på Spjelkavik vgs.

Det er laget en egen Veileder om smittevern for ungdomsskole og videregående skole under covid-19 utbruddet 2020. Skolen har også fått retningslinjer fra skoleeier. For å oppfylle alle krav vil det framover bli en kombinasjon av hjemmeundervisning og undervisning på skolen.

På Its Learning finner dere plan for skoledagene dag for dag, uke for uke. Den inneholder oversikt over faste rom dere skal bruke når dere er på skolen.

Dere møter direkte på klasserommene de dagene dere er på skolen.

Hjemmeskolen fortsetter som før de dagene dere ikke er på skolen.

PAUSEAVVIKLING: Aldri grupper samlet. Hold avstand til hverandre.

MATPAUSE: i klasserommet. Vil du ikke være på klasserommet, kan du ta matpause ute.

KANTINA: Du kan kjøpe deg mat og drikke i kantina, men ikke oppholde deg der.

RENGJØRING AV PULT/BORD ETTER BRUK: Når stolen står på gulvet, viser det at denne plassen er brukt, men ikke rengjort. Når bordplata er sprayet med vaskemiddel (av læreren) og tørket av med papir (av eleven) settes stolen oppå bordet igjen.

Skolen følger til enhver tid de smittevernregler som gjelder.

De tre grunnpilarene for å bremse smittespredning er:

1. Syke personer skal ikke være i på skolen
  2. God hygiene