Spjelkavik VGS > Nyheter > Vikar i norsk

Vikar i norsk

Lyst til å jobbe på Spjelkavik vgs?

ledig

Vi søker etter vikar i norsk fra 19.aug til 31.okt! Søk da vel! Utlysningen finner du her: mrfylke.no/jobb

Ledig stilling Norsk

Vi søker etter vikar i 100 % stilling i norsk fra 19.08.19-31.10.19. Interesserte bes ta kontakt med skolen umiddelbart. Vi oppfordrer nyutdannende eller studenter, samt erfarne lærere som har mulighet til et kortere vikariat til å søke. Stillingen kan evt deles. Som lærer ved Spjelkavik vgs vil du bli en del av et engasjert pedagogisk personale som er delt inn i fire avdelinger: IB, språk, realfag og økonomi og samfunnsfag. Lærerne samarbeider i faggrupper der blant annet undervisning, pedagogisk planlegging og vurderingspraksis diskuteres. Vi søker etter lærer som er positiv og engasjert med genuin interesse for fag og unge menneskers læring. Vi ønsker en lærer som er tydelig leder i klasserommet og har gode formidlingsevner. Vedkommende må ha gode samarbeidsevner og bidra til godt arbeidsmiljø.