Spjelkavik VGS > Nyheter

Malaika-prosjektet innsamling høsten 2018

NSP Aid har hatt gleden av å samarbeide med fire videregående skoler fra Sunnmøre i 2018. I høst samlet Borgund vgs, Ulstein vgs, Spjelkavik vgs og Haram vgs inn hele 551 740 kroner totalt. Over 2200 elever stod bak prosjektet for å bygge barnelandsby til foreldreløse barn i Kenya.

Internasjonalt samarbeid om språklæring

- Forfriskande å bruke spansk på ein annleis måte! Det seier Håkon Brandal Åsebø, ein av spanskelevane ved Spjelkavik vgs. som deltek i prosjektet SammTalk saman med resten av spanskklassen sin. Prosjektet lar elevane våre utveksle meldingar, kommentarar, bilete, videoar og ulike arbeid med spanske elevar frå skulane Instituto Rafael Pérez Estrada i Málaga, og Nuestra Señora de la Merced i Vitoria, og er eit samarbeid mellom dei involverte skulane og nettplattforma SammTalk.

Tur til Kenya

I forbindelse med Malaika-prosjektet, som elevene ved Spjelkavik videregående har engasjert seg i, fikk noen av skolens elever reise til Kenya.  Her er deres historie fra turen;

Med innovasjon til frokost

Fredag 28. september deltok klassen Økonomi og ledelse på et seminar ved NTNU som ble kalt: Med innovasjon til frokost.

Ocean Talent Camp

I dag arrangeres dag arrangeres Ocean Talent Camp på NTNU Ålesund, Fagskolen og NMK. på NTNU Ålesund, Fagskolen og NMK.

Bli Kjent Dag 2018

Stor aktivitet på årets Bli Kjent Dag!
Resultat fra de ulike aktivitetene kommer senere.

Avslutning for 3. klassingene

Torsdag arrangerte skolen avslutning for 3. klassingene.

Graduation Party

Congratulations to our IB graduates of 2018!

Kreative dingser

TOF lager maskiner som gjør fullstendig unyttige oppgaver.

The Smøla Wind Farm

Our 2IB students went on a two-day trip this week to visit the Smøla Wind Farm as a part of their Natural Sciences project.