Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Spjelkavik VGS > Nyheter

Elevtjenesten er tilgjengelig!

Selv om skolen er stengt er vi i elevtjenesten tilgjengelige for dere, og det er bare å ta kontakt med oss for å ta en prat enten på telefon, gjøre en avtale om å snakkes på Teams eller It’s Learning.

Les meir

Digital fylkesmesse for ungdomsbedrifter

Når årets Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter ble avlyst i fysisk form på grunn av Koronasituasjonen, fikk våre dyktige elever virkelig vist sine entreprenørskapskompetanser gjennom blant annet sin kreativitet, stå på vilje og gode samarbeidsevner.

Les meir

INFORMASJON - KORONAVIRUS

Vi legger fortløpende ut oppdateringer i denne nyhetssaken. Ut i fra situasjonen og et forebyggende perspektiv ble elevene sendt hjem torsdag 12.3. De fikk beskjed om å ta med seg PC og alle skolebøker. Stenginga av skolen vil gjelde frem til etter påske om ikke annen beskjed blir gitt.

Les meir

Fylkestinget vedtok å legge ned IB-tilbudet ved Spjelkavik vgs

Fylkestinget vedtok 10.12.2019 å legge ned IB-tilbudet ved Spjelkavik videregående skole fra høsten 2020.Som konsekvens av dette vedtaket blir det ikke mulig å søke IB hos oss til neste skoleår. PreIB-tilbudet faller også bort. Elevene som nå går IB i vg2 og vg3 får fullføre sine eksamener som planlagt. 

Les meir

Feiring av periodesystemet

Mandag feiret kjemilærerne ved skolen periodesystemets 150 årsdag med en smellforelesning for elever og lærere. 

Les meir

IB Trial Day

I går fikk en flott gjeng vg1 elever et innblikk i hvordan det er å være IB elev her på Vika ved å delta på IB Trial Day. 

Les meir

Hospitering uke 46

Denne uken har vi hatt besøk av forventningsfulle og flotte 10. klassinger.

Les meir

Undervisningsevalueringa 2019-2020

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket.
Les meir

Kritisk tenking i fokus for Pre-IB-klassen

De siste par ukene har Pre-IB-klassen jobbet med kritisk tenking i forbindelse med sin introduksjon til Theory of Knowledge i IB-programmet. Klassen har blant annet lært om hva falske nyheter er og som et ledd i å forstå dette fenomenet har de laget sine egne falske nyhetssaker.

Les meir

Åpen skole og Hospitering

Vi ønsker velkommen til hospitering i uke 46 og Åpen skole torsdag 14. november kl 1700-1900.

Les meir