Spjelkavik VGS > Nyheter

Internasjonal uke

Uke 7 er den første av de to internasjonale ukene her på Spjelkavik videregående skole dette skoleåret. Denne uka dro 1STI til Firenze i Italia, og 2STI fikk besøk fra Ieper i Belgia.

Skolen har fått ny adresse

Spjelkavik videregående skole
Nedre Langhaugen 32
6011 Ålesund

Operasjon Etiopia

Future Hope Mekane Yesus Academy i Arba Minch, Etiopia er virkelig blitt en skole som Spjelkavik, Sykkylven og Ulstein vgs kan være stolte av å ha bygd!

Informasjonsmøte PreIB

Vi inviterer til informasjonsmøte om vårt nye tilbud PreIB, kl 19.00 tirsdag 5. februar

Åpen skole

Åpen skole ved Spjelkavik videregående skole
Studiespesialisering, International Baccalaureate (IB) og PreIB

Malaika-prosjektet innsamling høsten 2018

NSP Aid har hatt gleden av å samarbeide med fire videregående skoler fra Sunnmøre i 2018. I høst samlet Borgund vgs, Ulstein vgs, Spjelkavik vgs og Haram vgs inn hele 551 740 kroner totalt. Over 2200 elever stod bak prosjektet for å bygge barnelandsby til foreldreløse barn i Kenya.

Internasjonalt samarbeid om språklæring

- Forfriskande å bruke spansk på ein annleis måte! Det seier Håkon Brandal Åsebø, ein av spanskelevane ved Spjelkavik vgs. som deltek i prosjektet SammTalk saman med resten av spanskklassen sin. Prosjektet lar elevane våre utveksle meldingar, kommentarar, bilete, videoar og ulike arbeid med spanske elevar frå skulane Instituto Rafael Pérez Estrada i Málaga, og Nuestra Señora de la Merced i Vitoria, og er eit samarbeid mellom dei involverte skulane og nettplattforma SammTalk.

Tur til Kenya

I forbindelse med Malaika-prosjektet, som elevene ved Spjelkavik videregående har engasjert seg i, fikk noen av skolens elever reise til Kenya.  Her er deres historie fra turen;

Med innovasjon til frokost

Fredag 28. september deltok klassen Økonomi og ledelse på et seminar ved NTNU som ble kalt: Med innovasjon til frokost.

Ocean Talent Camp

I dag arrangeres dag arrangeres Ocean Talent Camp på NTNU Ålesund, Fagskolen og NMK. på NTNU Ålesund, Fagskolen og NMK.