Spjelkavik VGS > Nyheter

Privatisteksamen

Minner om frist at for å melde seg opp til privatisteksamen er satt til 1. februar 2021. Du finner all informasjon om denne eksamensformen på linken nedenfor.

Tilbake til gult nivå for videregående skoler

Fra onsdag 20. januar er det nasjonale tiltaksnivået tilbake på gult nivå for ungdomsskoler og videregående skoler. Kommuner med høyt smittepress bør vurdere om det fortsatt skal være rødt nivå lokalt.

BIT-linjen

BIT-linjen er et nytt tilbud på Spjelkavik vgs fra skoleåret 2021-2022

Undervisningsevalueringen 2020-21

Informasjon til elever og foresatte om undervisningsevalueringen 2020-21

Det er politisk vedtatt at videregående skoler i Møre og Romsdal skal gjennomføre en undervisningsevaluering hvert skoleår. Målet med evalueringen er at den skal være et verktøy for kvalitetsutvikling i den videregående opplæringen i fylket. Resultatene vil brukes i utviklingsarbeid mellom lærer og undervisningsgrupper, og mellom lærer og avdelingsleder. Rambøll Management Consulting bistår fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringen.

Malaika-prosjektet

I dag har vi hatt besøk av daglig leder i NSP-Aid Gunnar Hamnøy. Han takket elevrådet og elevene for et stort engasjement og bidraget fra innsamlingen i høst.

Velkommen tilbake til skolen!

Den 7. mai informerte regjeringen om at alle elever skal tilbake til skolen i løpet av uke 20. Vi ser veldig fram til å endelig få alle elever på skolen igjen. Her kommer informasjon om hvordan dette blir organisert på Spjelkavik vgs.

Det er laget en egen Veileder om smittevern for ungdomsskole og videregående skole under covid-19 utbruddet 2020. Skolen har også fått retningslinjer fra skoleeier. For å oppfylle alle krav vil det framover bli en kombinasjon av hjemmeundervisning og undervisning på skolen.

En meters-regelen fører til redusert kapasitet på skolebuss og hurtigbåt

Når skolene starter denne uken, vil det tidvis kunne bli problem med å få plass til alle på skolebussen og hurtigbåtene, både til og fra skolen.

Informasjon fra Lånekassen

Mange studenter og elever har mistet inntekt fra deltidsjobber som følge av koronasituasjonen. Lånekassen jobber med tiltak for å hjelpe elever og studenter som er i en vanskelig økonomisk situasjon. I den sammenheng ber Lånekassen om at lærestedene veileder elever og studenter som har spørsmål om tiltakene, og de som trenger hjelp i søknadsprosessene.

Elevtjenesten er tilgjengelig!

Selv om skolen er stengt er vi i elevtjenesten tilgjengelige for dere, og det er bare å ta kontakt med oss for å ta en prat enten på telefon, gjøre en avtale om å snakkes på Teams eller It’s Learning.

Digital fylkesmesse for ungdomsbedrifter

Når årets Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter ble avlyst i fysisk form på grunn av Koronasituasjonen, fikk våre dyktige elever virkelig vist sine entreprenørskapskompetanser gjennom blant annet sin kreativitet, stå på vilje og gode samarbeidsevner.