Spjelkavik VGS > Nyheter

Vikar i norsk

Lyst til å jobbe på Spjelkavik vgs?

VIFF 2019

Den andre årlege Vika Internasjonale Filmfestival (VIFF) gjekk av stabelen 14. juni, og vi er skikkeleg fornøgde med resultatet!

Avgangskullet 2019!

Takk for tre flotte år sammen med dere alle! Vi er stolte av dere! I dag har vi feiret sammen med fest i kantina vår. Lykke til videre!

IB-klassen i Oslo

2IB elevene våre har vært på klassetur til Oslo!

Hivju på Vika

I går hadde vi storfint besøk på Vika! I anledning årets Vika Internasjonale Filmfestival kom Kristofer Hivju og snakka med framandspråkselevane om korleis ein kan lage ein best mogeleg kortfilm med enkle midlar.

IB graduates 2019

Congratulations to our IB graduates of 2019!

Det blir ikkje lærarstreik på skolane i Ålesund

Det blir likevel ikkje streik. Fagorganisasjonane Unio og Akademikarane vart einige med KS i går kveld.

Mogleg streik på fem vidaregåande skolar frå fredag 24. mai

Over 200 lærarar ved fem vidaregåande skolar i Ålesundsregionen, står i fare for å bli tatt ut i streik komande fredag.

Internasjonal uke

Internasjonal uke står for døren igjen, og i den forbindelse er det fint å dele med de som er interesserte noe av det de internasjonale klassene skal være med på nå i uke 14.

Elevtinget 2019

Celina Kee og Benedikte representerte skolen på Elevtinget 2019.