Spjelkavik VGS > Nyheter

Ny VG1 elev

Velkommen som elev i Vg1 på Spjelkavik vgs. Vi gleder oss til å møte deg.

Avslutning for 3. klassingene

Torsdag arrangerte skolen avslutning for 3. klassingene.

Graduation Party

Congratulations to our IB graduates of 2018!

Kreative dingser

TOF lager maskiner som gjør fullstendig unyttige oppgaver.

The Smøla Wind Farm

Our 2IB students went on a two-day trip this week to visit the Smøla Wind Farm as a part of their Natural Sciences project.

Med spill og is til barneavdelingen

I slutten av april var ungdomsbedriften Wissen på besøk hos barneavdelingen på Ålesund sjukehus! Elevene har utviklet et kunnskapsspill for barn i barneskolealder. Elevene gav bort spill til barneavdelingen og hadde med is til barna!

Draumeskulen

I samband med fagfornyinga har den nynorske nettavisa Framtida.no hatt ein konkurranse hjå elevar i ungdomsskulen og vidaregåande om kva som er "Draumeskulen".

2 STI i Ieper

Klassen ankom Ieper ca kl 1.30 lørdag, alle var trøtte etter å ha vært oppe siden kl 0300. Helgen tilbrakte elevene sammen med vertsfamiliene.

Konsert: Remember me - ein sopran og ti strengar

Mandag ble konserten "Remember me - ein sopran og ti strengar" avholdt i kantineområdet ved skolen.

Fem priser til Spjelkavik vgs

Årets Fylkesmesse for ungdomsbedrifter gikk av stabelen i Træffhallen i Molde, 6. mars, med 53 deltakende bedrifter. Entreprenørskap og bedriftsutvikling (VG2) fra Spjelkavik vgs deltok med fem bedrifter. I tillegg til mye heder og ære til alle de fem ungdomsbedriftene, ble det til sammen fem priser på dem også.