Spjelkavik VGS > Nyheter

Med innovasjon til frokost

Fredag 28. september deltok klassen Økonomi og ledelse på et seminar ved NTNU som ble kalt: Med innovasjon til frokost.

Ocean Talent Camp

I dag arrangeres dag arrangeres Ocean Talent Camp på NTNU Ålesund, Fagskolen og NMK. på NTNU Ålesund, Fagskolen og NMK.

Bli Kjent Dag 2018

Stor aktivitet på årets Bli Kjent Dag!
Resultat fra de ulike aktivitetene kommer senere.

Velkommen til Spjelkavik videregående skole!

Velkommen til elever og foresatte!

Avslutning for 3. klassingene

Torsdag arrangerte skolen avslutning for 3. klassingene.

Graduation Party

Congratulations to our IB graduates of 2018!

Kreative dingser

TOF lager maskiner som gjør fullstendig unyttige oppgaver.

The Smøla Wind Farm

Our 2IB students went on a two-day trip this week to visit the Smøla Wind Farm as a part of their Natural Sciences project.

Med spill og is til barneavdelingen

I slutten av april var ungdomsbedriften Wissen på besøk hos barneavdelingen på Ålesund sjukehus! Elevene har utviklet et kunnskapsspill for barn i barneskolealder. Elevene gav bort spill til barneavdelingen og hadde med is til barna!

Draumeskulen

I samband med fagfornyinga har den nynorske nettavisa Framtida.no hatt ein konkurranse hjå elevar i ungdomsskulen og vidaregåande om kva som er "Draumeskulen".