Spjelkavik VGS > Nyheter

Karrieredagen 2017 onsdag 4. oktober

Karrieredagen for 10. klassinger i Ålesund og omegn går av stabelen i Sparebank Møre Arena onsdag 4. oktober

Les meir

2IB from Spjelkavik vgs sends greetings from London, UK .

2IB is up for an exciting week in the metropolis, starting off their School Trip with visits to Westminster and Greenwich. On the programme is anything from experiencing Shakespeare's "King Lear" at the Globe, to a visit to the prestigious London School of Economics.

Skolevalget – fortsatt blått på Vika

Fredag 1.september og mandag 4.september gjennomførte vi årets skolevalg.

Det var elevene i Politikk og menneskerettigheter som stod for den praktiske gjennomføringen og opptelling av stemmene.

Det største partiet ble Høyre som fikk 34,8% av stemmene. Den største overraskelsen stod nok Venstre for da de kapret hele 19,5% av stemmene.

Valgdebatt og valgtorg

Mandag 28. august hadde vi valgdebatt i amfiet til Spjelkavik ungdomsskole, for vår skolen bygges om.

BliKjentDag 2017

I år er det 28. gangen vi arrangerer «BliKjentDag» ved vår skole, men på en litt annen måte enn det vi har gjort før på grunn av byggeprosessen på skolen.

Les meir

IB Graduation Party 2017!

Congratulations to our IB Graduates of 2017! 3IB could celebrate that their final exams were over last Tuesday. Speeches, cake and great entertainment was part of the programme.

NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm

Torsdag 04.05 og fredag 05.05 ble NM for UB arrangert for 20 gang på Lillestrøm. ReValue UB, med Håvard Moldskred, Elias Bondevik, Håvard Volden Christiane Rye og Madelene Rye reiste nedover med fly på onsdag for å være klare til konkurransen som startet tidlig neste dag. Frode Røyset tok den lange veien nedover med varebilen med alt utstyret som var nødvendig til Lillestrøm og Norges Varemesse.

2IB students write newspaper on migration

During this April's exchange week in Breda in the Netherlands, the 2IB class wrote a newspaper on the topic "Migration Crisis", in cooperation with their exchange partners the Dutch students.

Les meir

2IB and Dutch students from Breda hand over Model UN resolution to Dutch politician

The 2IB students were recently given the opportunity to hand over their suggestions on how to improve the current migration crisis to Mrs. Kati Piri, a Dutch politician who is an elected representative in the European Parliament.

Les meir

Elias i den norske finalen i Biologiolympiaden

Elias Skorpen, 3STI, representerer Spjelkavik videregående skole i den norske finalen i biologiolympiaden i uke 14.