Digital fylkesmesse for ungdomsbedrifter

Når årets Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter ble avlyst i fysisk form på grunn av Koronasituasjonen, fikk våre dyktige elever virkelig vist sine entreprenørskapskompetanser gjennom blant annet sin kreativitet, stå på vilje og gode samarbeidsevner.

Skriv ut

Ungt Entreprenørskap ble, på kort varsel, nødt til å gjennomføre mesterskapet digitalt, og kun halvparten av de 16 konkurransene ble gjennomført.
Fra skolen deltok fire ungdomsbedrifter: Save IT UB, Plukk Opp UB, Restart UB og Green Generations UB. Totalt var det 41 ungdomsbedrifter fra 8 skoler i fylket som deltok.

Av de 6 forhåndsdømte konkurransene fikk Spjelkavik videregående 4 priser:

1. plass for Beste Brosjyre til Plukk Opp UB
3. plass for Beste Brosjyre til Restart UB
2. plass for Beste kundeopplevelse på nett til Green Generations UB
3. plass for Beste samarbeid med næringslivet til Green Generations UB

Restart UB ble også nominert til Bærekraftprisen som 1 av 6 Ungdomsbedrifter, det ble dessverre ikke pallplassering, men uansett en liten bragd i en tøff konkurranse :)

GRATULERER til Ungdomsbedriftene våre, stor takk til UE som loste oss trygt gjennom og takk til en dyktig jury.

Save IT UB

Vi i Save IT UB har utviklet et kjøletrekk laget av stoff, inne i stoffet ligger det et lite lag med potetmel somholder godt på kulden og er bærekraftig. Vi har gitt produktet navnet ISO. Stoffet er«stretchy» så det passer til et større utvalg varer. Produktet oppbevares i fryseren og erdermed kaldt når det skal brukes. Produktet kan fryses sammen med isen og er veldig enkeltå bruke. Produktet er mykt og lett i vekt med en netto vekt på 500gram. Vi har i hovedsakfokusert på isbokser og drikkevarer i pakning

Kontakt