Digital fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter

Fylkesmesterskapet for ungdomsbedriftene ble også i år gjennomført digitalt. Elevene i entreprenørskap lagde derfor fest på klasserommet under sendingene.

Ungdomsbedrift Heat UB fra Spjelkavik videregående skole vant konkurransene «Beste regnskap» og «Beste forretningsplan», og går videre til norgesmesterskapet i april.

Heat UB lager gryteunderlag av restmaterialet fra filtproduksjon, gryteunderlag kan brukes til flere varme gjenstander og som løper på bordet. Ungdomsbedriften har lagt stor vekt på etisk handel, bærekraft og samfunnsansvar. Det gjør de ved å skape arbeidsplasser i u-landet Mongolia.

I tillegg til to førsteplasser fikk Heat UB flere andreplasser, blant annet i kategorien «Årets ungdomsbedrift».

Resultater for fylkesmessa 2021 for Spjelkavik vgs

Nominasjoner (blant de 6 beste):

GreenLife UB:

• Beste sosiale entreprenør
  • Beste forretningsplan
  • Bærekraftsprisen

ReSeat UB:

• Beste logo
  • Beste kundeopplevelse på nett

• Beste sosiale entreprenør
  • Beste kundeopplevelse på nett
  • Bærekraftsprisen