Realfag

Er du nysgjerrig, strukturert og glad i å se sammenhenger? Realfagene prøver å forklare verden gjennom å bruke ulike modeller. Vi tilbyr sentrale realfag med engasjerte lærere som gjør kunnskapen relevant.

Vi gir deg et fullverdig tilbud, og ved å gå hos oss er alle veier åpne for videre studier.

Dette programområdet gir deg generell studiekompetanse, og best mulighet til å fylle spesielle opptakskrav ved fordypning i matematikk og andre realfag. Det gir deg grunnlag for å søke forskjellige studier ved høyskoler og universiteter, for eksempel innen realfag og medisin og i naturvitenskapelige og teknologiske fag.

Vi tilbyr fagene:

• Biologi 1 og 2
  • Fysikk 1 og 2
  • Kjemi 1 og 2
  • Informasjonsteknologi (IT) 1 og 2
  • Teknologi og forskningslære 1
  • Matematikk for realfag (R1 og R2)
  • Matematikk for samfunnsfag (S1 og S2)

I tillegg tilbyr vi Breddeidrett 1 og Friluftsliv 1 hentet fra programområdet Idrett

Snarvegar