Rause veker i Vika – foredrag ved Stian Grastvedt

Torsdag 15.9. holdt Stian Grastvedt foredraget «ord som dreper» for alle skolens elever. Forsamlingen var lydhør, og Stian melder at han i etterkant har mottatt flotte tilbakemeldinger fra elever. Det var nok flere av oss som fikk noe å tenke på, og som vi tar med oss videre i livene våre.

Foredraget var en introduksjon til Rause veker i Vika. Slagordet for Verdensdagen for psykisk helse var i 2018 «vær raus», og siden da har skolen markert verdensdagen med Raus veke i Vika. I år har vi endret konseptet og sprer det utover skoleåret. Ukene er markert i årsplanen, og vil omhandle ulike tema. I disse ukene har vi et ekstra fokus på psykisk helse, inkludering, stress, valgkompetanse og godt skolemiljø. Temaet Folkehelse og livsmestring blir også implementert i arbeidet med fag.